Saknad ?!

Trotts projektvecka så fick man gå till skolan idag och ha en kommunikations lektion. Rätt seg, men ändå rätt rolig. Speciellt när vi 4 stycken ifrån 3:an fick göra ett "expriment". Dock blev vi lite utskrattade, iaf Johanna, Mathias och jag.

Efter den åt man lunch och direkt efter gav sig Astrit, Linnéa, Johannes och jag till torget och köpte glass. Mycket gott denna fina vårdag.

Direkt hem och slängde sig i solstolen och pluggade lite på geografin. Gick väl sådär tills man ringde Jennie & slutade att man cyklade hem till henne. 

Efter att ha varit på coop en snabbsväng så åkte vi hem till Jennie och fikade en konstig blanding av "mat". Sen åkte man till träningen och tränade sina söta små ungar. Lekte och hade roligt. Avslutade med fika och man ska absolut inte lämna ut sin mobil till de ungarna för då får man både massa knasbilder och de skickar massa konstiga sms. Förlåt Johannes för det "roliga" sms:et av en av ungarna. haha.

Kommer sakna de, för sista gången vi har denna gruppen. Slutar i föreningen nu denna terminen.

Nu sitter man på altanen och pratar med sina föräldrar och har det trevligt. Dock har de fått upp intresset på en fågel som försöker ta sig in genom ett fönster. Rätt intressant.
Åter till geografi arbetet. 

        

Ciao!

Kommentarer
Postat av: jennie

vilka bilder :P
men aja. tack så jättemycket för pratstunden! och är den intressanta picknicken det blev till slut :P haha. Love you

2008-04-22 @ 22:47:34
URL: http://yenn1e.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0